13. února 2017

Stream skype komentář ME týmů 14.2. 19:00

Zítra (14.2.2017) v 19:00 se hraje další kolo ME týmů a my hrajeme proti Rusku. Kluci potřebujou podporu, takže:

Rád bych zítra vyzkoušel cool skype stream komentování. Viděl bych to následovně:

1) bude to casual stream, který bude přenášený na twitchi: twitch.tv/scurge10. Tam se můžete dívat bude to i s audiem. Stream má bohužel 20s delay od reality, takže twitch chat nebudeme nejspíš moc využívat, ale uvidíme!

2) Pokud se budete chtít streamu přímo účastnit, tak si mě přidejte na skypu (scurge_go) a uděláme velký konference call, tzn můžete se mě ptát živě, fandit a komentovat. Pořešte si nastavení a vždycky se mutněte, když nebudete nic říkat.

3) Je pěknej fail, že se nedá na IGS rozebírat partie... tzn, že 1) na KGS bude asi demo hra, kde budu možná partie rozebírat (ale je problem, ze bych vzdy musel naklikat pozici...) 2) budeme komentovat přímo na IGS bez variant...Neúčastnící skype callu by s náma mohli komunikovat tam... Třeba někoho napadne elegantnější řešení. 

Mno, uvidíme kolik nás bude a jak to technicky dopadne. Je to 1. pokus :) Určitě pište do komentů nápady!

7 komentářů:

  1. Video podle mě nepotřebujeme, stačí nám vidět desku na IGS nebo KGS.
    Na audio bych doporučil TeamSpeak (pařani určitě znají), kdo bude chtít tak se přihlásí a nemusíš nic organizovat. Jen bude potřeba se vetřít někam na server, kde to poběží. Tip bych měl, ale nevím jestli stihnu do začátku zařídit :-( Ale na příště už nebude problém.
    KS

    OdpovědětVymazat
  2. Video je pro ty, kteri nechcou byt tak aktivni a chteji pouze poslouchat fandeni :D Ale spusteni toho twitche nas nijak nezatezuje. Team speak zni jako zajimave reseni, ale bohuzel nemam zkusenosti :/ Muzem dneska probrat jj

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ještě se nabízí youtube (https://support.google.com/youtube/answer/2853700?hl=cs). Tam by neměl být problém se zpožděním.
    KS

    OdpovědětVymazat
  4. Zkousel jsem YT stream, ale i to ma zpozdeni cca 10 s. Pres to asi nejede vlak. Ale lidi jsou zvyklejsi na YT, tak to tak necham. Jinak plan je mit na KGS otevreny pokoj, kde budeme moct analyzovat asi prevazne jednu hru vic do detailu a zbytek sledovat a komentovat od oka.

    OdpovědětVymazat
  5. Stream zde https://youtu.be/MQbQMlXJA4o

    OdpovědětVymazat
  6. pěkné, dál v tom pokračuj!

    OdpovědětVymazat